Blog

Nieuwjaarsreceptie Ambachtstraat - met meer dan 100 genieten van het optreden van SUR. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de industriezone Ambachtstraat vond deze keer bij ons plaats. We hadden zelfs een rock-coverband ingeschakeld om voor de ambiance te zorgen. De avond was een schot in de roos, bewijs daarvan is dat zelfs de burgemeester @marnicdemeulemeester op de dansvloer heeft gestaan.

Ook in de file gestaan waarschijnlijk op de N60?

't Was niet te verwonderen, als er 75 000 man een parkeerplaatske moesten vinden! En het weer zomers was!

Misschien was 't omdat ze allemaal bij Limagrain wel wouden zijn... Wijzelf zijn niet verantwoordelijk voor de files, wel voor allerhande spandoeken en toestanden. Hierbij wat sfeerbeelden.

Tot over 2 jaar, ge zijt gewaarschuwd!

Arriva!

12/10/2015

Hoe je een oud caravanneke met wat fantasie kan omtoveren in een hippe koffiebar!

Eerst werd de caravan gestript en later weer opgebouwd en bekleefd.

We wensen de koffiebar uitbater veel succes. Wie straks de Mont Ventoux oprijdt zal ze daar mogelijks kunnen bewonderen bij een gezellige koffie!

Ook geïnteresseerd in deze service? Leer meer over onze service bij voertuigbekleding

Om Mix (Marnix Verstraeten, kunstenaar-architect) mooi in de kijker te zetten, heeft hij gekozen voor het imposante en vernieuwde "Domaine De Groux". De banners aan de ingang geven een extra cachet.

De vernissage is weliswaar voorbij, maar je kan zijn "Memories in Water & Glass" nog gaan bekijken tot 6 september elke vrijdag, zaterdag , zondag en maandag tussen 11 en 18.00u t/m 6 september. Echt iets voor liefhebbers van moderne kunst.

http://www.horlitin42.be/

Hoe je een doordeweekse aanhangwagen kunt omtoveren in een hip eetkraam! We verschieten er zelf van... Allen daarheen en smakelijk!

En omdat we allen vinden dat niet alleen de Leie moet proper blijven, heeft Quadrifinish voorzien om de borden te produceren in milieuvriendelijke materialen. 

De borden zelf kunnen jááááááren meegaan (aluminium) en uiteraard nog gerecycleerd worden; de cartoon op de borden werd door onze nieuwe milieuvriendelijke printer met milieuvriendelijke inkten (watergebaseerd) geprint.

Om het vandalisme toch zo veel mogelijk te counteren, hebben we een ultradikke kras- en grafittibestendige laag aangebracht. Er van blijven is natuurlijk veel beter!

Wil je dit geslaagd ontwerp zelf eens gaan bewonderen? Ga dan naar Klein Londen te Oudenaarde/Eine of http://www.kleinlonden.be/.

UHC Pro Cycling

09/02/2015

Ons werk zit er op! Lees meer over deze ploeg, en waar UHC voor staat op http://uhcprocycling.com/.

Altijd een hectische bedoening met die last minute informatie, maar we zijn er toch weer op tijd geraakt. Oef! Klant content, wij dus ook!

Wie grafische vormgeving studeert moet al eens wat creatiever uit de hoek komen om op te vallen. Thijs Bröns is hier zeker in geslaagd. Hij heeft als eindwerk een eigen ontwerp voor voertuigbestickering uitgewerkt (met het noorderlicht als thema) waarbij hij van Quadrifinish begeleid werd voor de technische kant van het verhaal.

Om de jury extra te overtuigen heeft hij het ontwerp ook laten uitvoeren - toen deze jury vroeg welk gedeelte nu eigenlijk bestickerd was, waren ze verbaasd te horen dat er geen enkel element van het voertuig nog origineel was (ook deurklinken, spiegels en dak zijn mee bestickerd).

Wij wensen Thijs dan ook proficiat met dit mooie project, en veel succes met de stage!

Felgesmaakte "State of the Union" door Marc Ballekens in Oudenaarde. Voor wie het vergeten is, u kunt op ons beroep doen wanneer u fotografie in onze studio of op locatie nodig hebt.

Wij verwelkomen Darline Bogaert, onze nieuwe commercieel directeur. Ze heeft jarenlange saleservaring op Internationaal niveau en zal onder andere instaan voor de prospectie van Quadrifinish en begeleiding van nieuwe projecten. De komst van Darline en de nieuwe latexprinter zullen er voor zorgen dat wij klaar zijn om zowel bestaande als nieuwe klanten in 2015 (en verder) extra service aan te bieden.

Ook in Duitsland kon je vorige week ons werk zien, de stand van Mistral op Heimtex was uitgevoerd in forex- en dibondpanelen. De grootte van de wanden zorgde ervoor dat er meerdere panelen naadloos naast elkaar moesten geplaatst worden, aan de foto te zien was dit mooi geslaagd.

Quadrifinish wenst u prettige feestdagen en een geweldig 2015!

We go Latex!

19/12/2014

Quadrifinish heeft zijn grootformaat capaciteiten uitgebreid met een latexprinter. Deze latextechnologie is een perfecte aanvulling bij ons huidige machinepark. Het is ecologischer (we mailen u met veel plezier de certificaten), de inkten hebben geen droogtijd meer (we kunnen dus direct lamineren, wat voor een nog snellere levertijd kan zorgen) én we kunnen op nieuwe materialen zoals heel wat textielsoorten printen. Sommige mensen zullen we echter moeten ontgoochelen, voor de productie van latexpakjes kan je niet bij ons terecht.

BMC

05/12/2014

Ook dit jaar doet BMC op Quadrifinish een beroep voor de aanpassing van de bekleding van zijn voertuigen. Het moest snel gaan en het ging snel. Op 5 dagen werd immers het ganse wagenpark onder handen genomen, en kunnen ook onze belgen Gilbert, Van Avermaet, Lodewijck, Hermans en Eijssen pronken met de vernieuwde uitstraling!

Benieuwd wat deze foto met Quadrifinish te maken heeft? Binnen enkele weken meer nieuws!

De installateurs van bulex en vaillant kunnen sedert kort in Destelbergen en Drogenbos terecht voor opleidingen. Deze twee sites zijn volledig ingericht in de bulex- en vaillant huisstijl. We gebruikten hiervoor hoofdzakelijk beprint behang, maar ook panelen, een lichtbak, vlaggen en spandoeken kwamen er aan te pas

Tien vrachtwagens met reclame voor ‘sun’ zijn op twee weken tijd getransformeerd naar tien Lipton trucks. Om logistieke redenen vond deze bestickering bovendien plaats op locatie.

Om een beetje kleur te geven aan een saaie witte muur werd deze volledig ingekleed met één grote foto van de Vlaamse Ardennen. Geen sinecure, als je weet dat het een muur van 20 meter lang was waar bovendien ook nog een trap voor stond.

Quadrifinish nv
Ambachtstraat 3, 9700 Oudenaarde
T: +32 (0)55 30 16 17
info@quadrifinish.com