De one-stop-shop voor prints op groot formaat

Al meer dan 22 jaar lang is Quadrifinish het adres voor al uw prints  op groot formaat. Meer nog, u kan bij ons ook terecht voor grafische ontwerpen én voor de installatie van al deze zaken.

 

Of het nu gaat om stickers, panelen, voertuigbestickering of spandoeken - als retailer, zaakvoerder of marketingmanager hoeft u maar een keer te bellen of te mailen, en Quadrifnish doet de rest.

 

Neem een kijkje op onze blog en ontdek onze realisaties, of neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Recente projecten

 • Start met een schone Leie!

  En omdat we allen vinden dat niet alleen de Leie moet proper blijven, heeft Quadrifinish voorzien om de borden te produceren in milieuvriendelijke materialen.

   

  De borden zelf kunnen jááááááren meegaan (aluminium) en uiteraard nog gerecycleerd worden; de cartoon op de borden werd door onze nieuwe milieuvriendelijke printer met milieuvriendelijke inkten (watergebaseerd) geprint.

   

  Om het vandalisme toch zo veel mogelijk te counteren, hebben we een ultradikke kras- en grafittibestendige laag aangebracht. Er van blijven is natuurlijk veel beter!

 • UHC Pro Cycling

  Ons werk zit er op! Lees meer over deze ploeg, en waar UHC voor staat op http://uhcprocycling.com/.

 • Mistral - Beurs Heimtex

  Ook in Duitsland kon je vorige week ons werk zien, de stand van Mistral op Heimtex was uitgevoerd in forex- en dibondpanelen. De grootte van de wanden zorgde ervoor dat er meerdere panelen naadloos naast elkaar moesten geplaatst worden, aan de foto te zien was dit mooi geslaagd.

 • BMC

  Ook dit jaar doet BMC op Quadrifinish een beroep voor de aanpassing van de bekleding van zijn voertuigen.

   

  Het moest snel gaan en het ging snel. Op 5 dagen werd immers het ganse wagenpark onder handen genomen, en kunnen ook onze belgen Gilbert, Van Avermaet, Lodewijck, Hermans en Eijssen pronken met de vernieuwde uitstraling!

 • Centrum Ronde van Vlaanderen

  Om een beetje kleur te geven aan een saaie witte muur werd deze volledig ingekleed met één grote foto van de Vlaamse Ardennen. Geen sinecure, als je weet dat het een muur van 20 meter lang was waar bovendien ook nog een trap voor stond.

 • Bulex / Vaillant

  De installateurs van bulex en vaillant kunnen sedert kort in Destelbergen en Drogenbos terecht voor opleidingen. Deze twee sites zijn volledig ingericht in de bulex- en vaillant huisstijl. We gebruikten hiervoor hoofdzakelijk beprint behang, maar ook panelen, een lichtbak, vlaggen en spandoeken kwamen er aan te pas.

 • Unilever / Lipton

  Tien vrachtwagens met reclame voor 'sun' zijn op twee weken tijd getransformeerd naar tien Lipton trucks.
  Om logistieke redenen vond deze bestickering bovendien plaats op locatie.

Tevreden klanten

Onze partners

Quadrifinish nv
Ambachtstraat 3, 9700 Oudenaarde
T: +32 (0)55 30 16 17
info@quadrifinish.com